Tel: 0216 337 70 41 | [email protected]

Home » Basın Duyurusu

Basın Duyurusu

10. İstanbul Bilişim Kongresi’nde “Teknolojide Yeni Trendler” konuşuldu 

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi ve Kadir Has Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği 10. İstanbul Bilişim Kongresi, “Teknolojide Yeni Trendler” temasıyla 21 Aralık 2016 tarihinde yapıldı. Teknolojik Grup’un İş Ortaklığı ve Fatih Belediyesi’nin desteği ile Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilen kongrede 1 gün boyunca 5 oturumda, 25’e yakın konuşmacı yer aldı.

İş dünyası, kamu kuruluşları, akademisyenler ve öğrenciler tarafından ilgiyle izlenen kongreye 300’e yakın kişi katıldı. Açılış konuşmalarını Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tosunoğlu, Kadir Has Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Taner Arsan, TBD Başkanı İlker TABAK ve Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın’ın yaptığı kongrede; Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç, Gelecekhane Kurucusu Halil Aksu ve Google Cloud Türkiye Ülke Müdürü Alp Önder Güler teknolojide yeni trendlerle ilgili vizyoner konuşmalar yaptılar.

Kongrede “Nesnelerin İnterneti (IoT) ile Geleceğimiz Nasıl Şekillenecek”, “Giyilebilir Teknolojiler ve Sağlık Uygulamaları”, “Büyük Veri ve Bilginin Gücü” ve “Siber Dünya’nın Geleceği” konularında paneller düzenlendi.

Assista, Bilgi Birikim Sistemleri, Bimser Çözüm,  Crypttech, Etkin Proje, Federal Smar, Globax, İstanbul Pazarlama, Kodlab, Morten, Smarttek, Veri Kurtarma firmalarının kurumsal sponsor olarak destek verdiği kongrede üniversite, özel sektör ve kamu kurumlarından uzmanlar konuştular.

Share Button

Comments are closed.