13. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ
“Verinin Evrimi: Ticaretin Devrimi”

5 Aralık 2019

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü

 

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi olarak Bahçeşehir Üniversitesi ile birlikte düzenleyeceğimiz 13. İstanbul Bilişim Kongresi bu sene “Verinin Evrimi: Ticaretin Devrimi” temasıyla 5 Aralık 2019 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde yapılacaktır.

13. İstanbul Bilişim Kongresi ile Türkiye’ nin Bilişim Toplumu olma yolundaki ilerlemesine katkı sunmayı ve katkı verebilecek tüm tarafların Veri paylaşımı ve desteği sayesinde Dijital Dönüşüme hız vermeyi hedeflemekteyiz. Son 40 yılda teknolojinin gelişimi ile kurumlar ve özel şirketler dijital çağın getirdiği yeni araçları pazarlamada, yeni ürün ve iş modellerinde, otomasyonda ve organizasyon yapısına kadar farklı yerlerde kullandılar. Bu araçlar Kişisel bilgisayarlar, İnternet, Mobil Cihazlar, Akıllı telefonlar, Tablet ve Uygulamalardır ve e-Dönüşüme etki eden faktörlerin başında gelmektedirler. Ancak son 10 yılda teknolojinin katkısı bu araçların sayısını artırmış ve şirketleri e-dönüşüme zorlamaktadır. Mobil veya hareketsiz cihazların akıllanması (Telefon, tablet, araba, ev, akıllı sistemler, IOTler)  bulut bilişim, sosyal medya, büyük veri analizi, yapay zekâ, 3D yazıcılar, siber güvenlik, biyoteknoloji ve sanal gerçeklik yeni araçlara örnek olarak gösterilebilir.

13. İstanbul Bilişim Kongresi’ nde  günümüzde sektörlerimizi, firmalarımızı, Kobilerimizi ve kurumları değişime zorlayan teknolojik gelişmeleri, akıllı şehirleri, 5G ve yeni teknolojileri, dijital dönüşümü, dijital ticareti, hayatı kolaylaştıran teknolojik çözümler ile bilginin ve verinin e-dönüşümdeki yeri, güvenliği ve önemini işleyeceğiz. Aynı zamanda kongremizde Akademik bildiriler de sunulacaktır.

  • Kongredeki oturum konuları:
     Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0
     5G ve Yeni Teknolojiler
     Akıllı Şehirler
     Veri Madenciliği, Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi
     Girişimcilik
     Bulut Bilişim ve Siber Güvenlik

Kongremizin açılışı 5 Aralık 2019 Perşembe günü saat 09:30’ da yapılacaktır.

Birbirinden değerli özgün araştırmalar, akademisyenler ve konuşmacıların katılacağı kongremiz 5 Aralık 2019 tarihinde yapılacaktır. Kamu ve özel sektör yönetici ve çalışanlarının, akademisyen ve üniversite öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirilecek 13. İstanbul Bilişim Kongresine tüm sektör temsilcileri davetlidir.

Kongremize Katılım ÜCRETSİZDİR. Lütfen Kayıt olmayı Unutmayınız

Saygılarımızla,

Türkiye Bilişim Derneği
İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu